Skip to content

Enterprise Security: Maksimer din virksomhedsværdi

Trend Micro Enterprise Security

Sikring af din virksomhed – fra cloud-enheder til mobile enheder – med tilpasningsvenlig beskyttelse, der hjælper dig med at forøge afkastet på dine forretningsinitiativer.

Find den rette løsning nu 

Sikring af virksomheden i foranderlige tider

Verden ændrer sig, og virksomhedens sikkerhed skal tilpasses, hvis virksomheden skal være på forkant med nye udfordringer. Trend Micro tilbyder avancerede it-sikkerhedsløsninger med fleksible implementeringsmuligheder, bl.a. løsninger til hardware, software, virtuelle enheder og som-en-tjeneste (cloud-hostede). Få mere at vide om, hvordan hver af vores produktfamilier kan håndtere de meget presserende sikkerhedsudfordringer, som virksomhederne står over for i dag. Enterprise Security Solutions Overview (PDF/eng.)


HYBRID CLOUD SECURITY
 

Trend Micro – som er førende inden for cloud- og virtualiseringssikkerhed på globalt plan – har løsninger, der sikrer din vej til clouden, uanset hvilke platforme og systemer du bruger.

  • Deep Security-platform
    Sørg for, at cloud-hostede data- og programservere er beskyttet mod vore dages avancerede trusler.
    Optimer beskyttelsen af fysiske, virtuelle og cloud-baserede servere og af virtuelle skriveborde.

NETWORK DEFENSE
 

Målrettede angreb er skræddersyet til at trænge ind i dit netværk via social engineering-taktikker og cybertrusler, der omgår standardbaserede sikkerhedsforholdsregler. Sikring mod målrettede angreb kræver skræddersyet beskyttelse, der støttes af sikkerhed, som er specifikt tilpasset for at beskytte organisationen og dens unikke computermiljø mod angribere.

USER PROTECTION
 

It-consumerization giver større produktivitet og en mere fleksibel, mobil arbejdsstyrke. Men den udsætter også dine data for alle de ikke-sikrede aktiviteter, som brugerne konstant engagerer sig i med deres mange forskellige enheder.

Trend Micro hjælper dig med at skifte sikkerhedsfokus fra enheder til brugeraktiviteter – så fordelene ved consumerization ikke koster for dyrt.Forstå udfordringen, udnyt mulighedenSociale medier

Få forbindelse med os på