EU'S GENERELLE FORORDNING OM DATABESKYTTELSE:
DET ER NU, DER SKAL HANDLES

Sikkerhedsansvarlige skal tage højde for nye juridiske regler


EU's nye generelle forordning om databeskyttelse er snart på plads. En undersøgelse i Storbritannien har vist, at mange organisationer af alle størrelser ikke er forberedt på de ændringer, der kræves for at leve op til den. Denne undersøgelsesrapport kigger nærmere på, hvor godt beslutningstagere på it-området i Storbritannien kender den nye lovgivning, og beskriver, hvad organisationer kan gøre for at forberede sig bedst muligt til den nye lovgivning.


Har din virksomhed en procedure på plads, så datatilsynet kan få besked inden for 72 timer?

Selvom Storbritannien har valgt at forlade EU, er der i realiteten ikke ret meget, der vil ændre sig i forhold til databeskyttelse og beskyttelse af personlige oplysninger. For at kunne handle frit på EU's indre marked, der er verdens største, skal myndighederne i Storbritannien håndhæve forordninger, der er på niveau med den lovgivning, der er ved at være på plads. Beskeden er klar for de sikkerhedsansvarlige i Storbritannien: Hold fast i målet om overholdelse af den generelle forordning om databeskyttelse.

Hent undersøgelsesrapporten (eng.) >>

Det siger eksperterne


Ændringerne og deres betydning


    Hvem er underlagt lovgivningen?

  • – Processen til besked om angreb
  • – Påvirkningen af beslutninger på it-området
  • – Hvilke organisationer har brug for en ansvarlig for databeskyttelse?

Se video (eng.) >>
Forberedelse til den nye lovgivning


    Sådan forbereder du dig på den nye lovgivning

  • – De hovedområder, der skal håndteres
  • – Bøder for overtrædelse
  • – Hvilke teknologier der skal overvejes

Se video (eng.) >>

Lad os hjælpe dig med at komme i gang

For mange organisationer kan det være en udfordring at finde rundt i denne komplekse lovgivning, men "det er nu, der skal handles". Tal med vores team i dag, og få hjælp til at tage de vigtige skridt på vejen mod overholdelse
Nyheder og bloggeTo år, og det er ikke slut endnu: Derfor er it-chefer nu nødt til at vide mere om EU's generelle forordning om databeskyttelse (eng.)


Brexit: Alt er ved gamle, når det gælder overholdelse af EU's generelle forordning om databeskyttelse, til trods for beslutningen om at forlade EU (eng.)


Tid til forandring: EU's nye forordning om databeskyttelse er næsten på plads (eng.)


Beskyttelse af det britiske sundhedssystem NHS: Sådan holdes beskyttelsen af patientdata på forkant med EU's generelle forordning om databeskyttelse (eng.)